2013. május 22., szerda

UTIFILMEK 14. - RÓMA DVD, ÚJ, BONTATLAN - Jelenlegi ára: 990 Ft

Hang: Magyar - Stereo
Képformátum: 4: 3
Hossz: 60 perc
Leírás: Az „ örök város”, ahová minden út vezet.
A hatalmas ókori birodalom szíve, melyet át meg átsz? a XXI. század megannyi létesítménye. A Circus Maximus és a Forum Romanum csak rommez?, de a Colosseum, a Diadalív, és Traianus oszlopa ma is áll, és teljes szépségében pompázik a Capitolium. Láthatjuk Diocletianus és Caracalla termáit és bedughatjuk kezünket az „ igazság szájába”. A kés? bbi korok az Angyalvárral, a Trevi kúttal, a Spanyol lépcs? vel, a Tiberist átszel? hidakkal és Viktor Emánuel emlékm? vével járultak hozzá a hét dombra épült város képéhez.
Róma közepén egy önálló országot ? riznek a svájci gárdisták; a magas falakkal körülvett Vatikánt, a katolikus világ központját.
Útvonal
Vatikán, Szent Péter tér és bazilika, Angyalvár, Piazza del Popolo, Spanyol lépcs?, Triton-kút, Diocletianus termái, Santa Maria Maggiore, Quirinale tér, Trevi-kút, Marcus Aurelius oszlopa a Piazza Colonnán, Campo dei Fiori, Largo Argentina, Pantheon, Piazza Navona, Tiberis-sziget, Viktor Emánuel emlékm?, Traianus fóruma, Capitolium, Forum Romanum, Constantinus diadalíve, Colosseum, Circus Maximus, az Igazság Szája, Máltai lovagok tere, Piazzale Ostiense, Cestius piramisa, San Paolo fuori le Mura, Via Appia Antica


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2013-05-28 10:04
. UTIFILMEK 14. - RÓMA DVD, ÚJ, BONTATLAN - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése