2013. április 27., szombat

Monty Python - Brian élete - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A film teljes szövegkönyve
Amikor a Brian élete 1979-ben először került mozivászonra, a legtöbben úgy vélekedtek, hogy ez a film a Monty Python-csoport addigi legjobb paródiája, bár néhányan minden idők legistenkáromlóbb művének tartották (egy rabbi szerint például oda való, ahonnan jött: a pokolba... ). Huszonöt év távlatából immár elmondható, hogy a film kiállta az idők próbáját; közszájon forgó idézeteivel és feledhetetlen búcsúdalával a kultuszfilmek klasszikusaként vonult be a történelembe. Galla Miklós például így vélekedik a filmről: "Ez a legjobb Monty Python-film. Meg a többi. " Ez a kötet most a film szövegkönyvét közli.
A(z) Monty Python - Brian élete (Könyv) szerzője Michael Palin, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones.
Itt vásároltam a vaterán egy megszűnt könyvesbolt készletéből, tehát új példány. (Ajándéknak vettem, utólag derült ki, hogy nincs rá szükség. )
Személyes átvétel Szigetszentmiklóson, illetve hétköznap munkaidőben Budapest III. kerületben az óbudai Auchan-nál. Postaköltség saccolt, pontosat csomagolás után tudok mondani.
FIZETÉS CSAK UTALÁSSAL VAGY SZEMÉLYESEN, POSTÁZÁS CSAK AJÁNLVA!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 06:15
. Monty Python - Brian élete - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése